REVALID® KEMÉNY KAPSZULA

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

Orvosi szakértelemmel a hajhullás kezelésére

Hajhullástól szenved? Kóros hajhullás esetén a Revalid® kemény kapszula kúraszerű alkalmazása azokat a kémiai folyamatokat támogatja a szervezetben, amelyek az egészséges haj megtartásához szükségesek. Csökkenti a hajhullás mértékét és elősegíti, hogy a fénytelen, töredező haj szerkezete újra egészséges legyen.

 • A Revalid® kemény kapszula tartalma Svájcban, egyedi összetétel alapján készül, aminosavakat és vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, mindezekkel segíti a keratinképződést.

 • A készítmény hozzájárul a haj növekedéséhez, rugalmasságához, és esszenciális tápanyagokkal látja el a hajhagyma belsejét.

 • A Revalid® kemény kapszula gyógyszernek nem minősülő haj- és körömregeneráló gyógyhatású készítmény.

 • A javasolt adag három hónapig naponta háromszor egy kapszula, étkezések közben vagy után, megfelelő mennyiségű folyadékkal bevéve.


Cukorbetegeknek szóló megjegyzés: 1 Revalid® kemény kapszula 0,033 kenyéregység (BE) szénhidrátot tartalmaz (6,7 kJ/1,6 kcal). A kenyéregység, BE azaz Broteinheit szénhidrát-számítási egység,
1 kenyéregység = 12g szénhidrát.
Lisztérzékeny betegeknek szóló megjegyzés: 1 Revalid® kemény kapszula 1 mg glutént tartalmaz.

Kérjük, a további részletekért olvassa el a betegtájékoztatót.

 • LÁTHATÓ EREDMÉNYEK HÁROM HÓNAPON BELÜL

  Javallatok:

  1. Különböző eredetű hajhullás (alopécia), például: diffúz hajhullás, seborrheás hajhullás, betegség vagy terhesség ideje alatt kialakult hajhullás (kivéve az 1. trimesztert), gyógyszerek vagy hormonális okok miatt jelentkező hajhullás.

  2. Ismeretlen eredetű hajhullás vagy hajnövekedési zavarok.

  3. A haj szerkezetének romlása (károsodott, törékeny, fénytelen, élettelen haj).

   
   

   

  1. A köröm növekedésének zavarai és a köröm tápláltsági rendellenességei (disztrófia).

  2. Férfitípusú kopaszság (androgén alopécia) és foltos hajhullás (alopécia areáta) esetén a Revalid® kemény kapszula hatása csupán a megmaradt haj erősítésére korlátozódik.

  3. Kiegészítő kezelés a haj és a köröm betegségeivel járó kéntartalmú aminosavak vagy vitaminok hiányának pótlására.

 • MIÉRT OLYAN FONTOS A KERATIN?

  A haj 90%-át keratin alkotja. Ez a kifejezetten szilárd protein jelentős százalékban tartalmaz cisztin és metionin aminosavat. Keratinokból (rostos fehérjékből) épül fel minden hajszál, ez teszi lehetővé a haj képződését. A keratinok biztosítják a haj számára a szükséges nedvességet, tartást és rugalmasságot, továbbá védelmet nyújtanak a napfénnyel, hideggel és meleggel szemben.

10 NAPOS ÉS 1 HÓNAPOS KISZERELÉS:

Elérhetőség:

A Revalid® kemény kapszula a patikákban és drogériákban kapható gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Javasolt adag

A Revalid® kemény kapszulák rendszeres és hosszú távú, étkezés közbeni vagy azt követő szedése kulcsfontosságú a hajhullás kezelésében. A legjobb eredmény eléréséhez legalább 3 hónapos kezelési időtartam ajánlott.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!