REVALID® KOZMETIKAI TERMÉKEK

Hatékony hajápoló termékek a gyönyörű hajért

Élettelen haj? A prémium minőségű Revalid® hajápoló kozmetikumok teljes egészében a haj egészségét szolgálják a hajápolás teljes palettáját nyújtva. Akár a proteintartalmú hajsampont és hajbalzsamot, a tápláló regeneráló maszkot, a hajhullás elleni koffeines energizáló hajtonikot vagy a hatékony, korpásodás elleni hajsampont használja, a Revalid® kozmetikumok mindegyike kíméletes a fejbőrhöz és a hajhoz, s mindennapos használatra is tökéletes. A Revalid® kozmetikumok azt nyújtják a hajának, amire szüksége van.

 • A Revalid® hajápoló kozmetikumok Svájcban, egyedi összetétel alapján készülnek, és különféle aminosavakat, vitaminokat, természetes kivonatokat és allantoint tartalmaznak.

 • A Revalid® kozmetikai termékeket férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják, minden hajtípusra.REVALID® KOZMETIKUMOKKAL A KÜLSŐ RAGYOGÁSÉRT

 • ERŐSÍT

  REVALID® PROTEINTARTALMÚ SAMPON, 250 ML

  A Revalid® proteintartalmú sampon gyengéden, mégis alaposan tisztítja és revitalizálja a hajat. Tápláló összetevői; a zabkivonat, a búzafehérje és a pantenol (B5 vitamin) erősítik a haj szerkezetét. Az allantoin nyugtatja a fejbőrt.

  ALKALMAZÁS:

  Gyengéden masszírozza be a nedves hajba, majd alaposan öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg az alkalmazást.

 • KÜLÖNLEGES GONDOSKODÁS

  REVALID® REVITALIZÁLÓ, PROTEINTARTALMÚ HAJBALZSAM, 250 ML

  A Revalid® revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam tápláló összetevői, úgymint a zabkivonat, a búzafehérje és a pantenol (B5-vitaminnal) javítják a haj szerkezetét, biztosítják, hogy a haja puha, fényes és rugalmas maradjon anélkül, hogy súlyánál fogva lelapulna. Megkönnyíti a fésülést.

  ALKALMAZÁS:

  Mossa meg a haját Revalid® proteintartalmú samponnal, majd a balzsamot egyenletesen oszlassa el a még nedves hajon. Kis ideig hagyja hatni, utána fésülje át a hajat és alaposan öblítse le.

 • TÁPLÁL

  REVALID® REGENERÁLÓ HAJPAKOLÁS, 150 ML

  A Revalid® regeneráló hajpakolás intenzív ápoló kezelés. A regeneráló készítmény tápláló összetevői; a pantenol (B5 vitamin), az allantoin, a búzafehérje és a zabkivonat felszívódnak a haj mélyebb rétegeibe. A Revalid® regeneráló hajpakolás megerősíti a károsodott hajat, csökkenti a hajvégek töredezésének kialakulását, selymessé, rugalmassá és simává teszi a hajat. Rendszeres használata gátolja a haj csomósodását és a hajvégek szálkás töredezését.

  ALKALMAZÁS:

  A Revalid® proteintartalmú samponnal történő hajmosást követően vigye fel a teljes hajas fejbőrre. Hagyja hatni 5-10 percig majd alaposan öblítse le. A hatékony tápláló és regeneráló hatás elérése érdekében használja a Revalid® regeneráló hajpakolást hetente kétszer, vagy igény szerint akár többször is.

 • ÚJRAAKTIVÁL

  REVALID® HAJTONIK, 20 DB 6 ML-ES AMPULLA

  A koffeintartalmú, energizáló Revalid® hajtonik késlelteti a hajhagymák öregedését, megelőzi a hajhullást, és támogatja a haj növekedését. A hajtonik gyengéd bemasszírozása serkenti a fejbőr vérkeringését. A koffeint tartalmazó hajtonik fokozza a hajhagymák életerejét és megerősíti azokat. A hajtonik tartást ad a vékonyszálú hajnak és védi a károsodással szemben. A pantenol (B5 vitamin) nyugtatja a fejbőrt.

  ALKALMAZÁS:

  Vigye fel a nedves vagy száraz hajra, lehetőleg reggel és este is. A legjobb eredmény elérése érdekében használja legalább 2-3 hónapon keresztül, így elősegítheti a hajhagymák megújulását.

 • ELTÁVOLÍT

  REVALID® KORPÁSODÁS ELLENI SAMPON, 250 ML

  Korpa nélkül – hosszan és hatékonyan! A Revalid® korpásodás elleni sampon helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát, csökkenti a korpa mennyiségét és megelőzi a további korpaképződést. A csalánkivonat szabályozza a fejbőr normál működését és nyugtatja azt, valamint enyhíti a viszketést.
  Klinikai körülmények között végzett bőrgyógyászati alkalmazási vizsgálat során a Revalid® korpásodás elleni sampon különösen jól tolerálhatónak bizonyult, és csökkentette a korpaképződést.

  ALKALMAZÁS:

  Gyengéden masszírozza a nedves hajba, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg az alkalmazást.