MAGAZIN

BEMUTATJUK… A REVALID® HAIR CARE SYSTEM

 

1992-ben Svájcban a Revalid márkát azért fejlesztették ki, hogy komplex hajápolási és hajhullás elleni megoldásokat nyújtson. Amellett, hogy elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk vásárlóinknak elérni azt az egészséges, gyönyörű és erős hajat, amire vágynak, munkánk tudományos kutatásokon, innováción, magas szakértelmen, és természetesen hagyományokon alapul. Egészségügyi szakemberekkel, bőrgyógyászokkal, független intézményekkel dolgozunk együtt, valamint hosszú évek tapasztalatát és szaktudását fektetjük abba, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek tényleg hatásosak, és ezt átfogó klinikai tesztelés is bizonyítja. Ennek eredménye a Revalid® hajápolási rendszer, amelyet most közelebbről is szemügyre veszünk.

A Revalid®-nál mi hisszük, hogy az egészséges haj a gyönyörű haj, és tudjuk, hogy az egészséges haj milyen előnyös pszichés hatásokkal járhat. A hajunk nem csak arra van hatással, hogy mások hogyan látnak bennünket, de arra is, hogy mi hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. A hajunk ápolása jelentős szerepet játszik a pozitív énkép kialakulásában – javítja a hangulatot, növeli a magabiztosságot -, és segít az egyéniségünk kifejezésében. Akár új emberekkel találkozunk egy társaságban, akár a munkahelyünkön szeretnénk jó benyomást kelteni, az ápolt, egészséges kinézetű haj segít abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ez ösztönöz bennünket a Revalid®-nál arra, hogy folyamatosan fejlesszünk olyan termékeket, amelyek a hajproblémáinkat azok gyökerénél fogva enyhítik, helyreállítják a haj természetes szépségét, és egyben az Ön magabiztosságát is.

A hajproblémák szinte mindnyájunkat érintenek életünk valamely szakaszában – legyen az hajritkulás, a fejbőr szárazsága, vagy a hajvégek töredezése. Ezeket a problémákat sokféle tényező okozhatja – mind környezetiek, mind genetikusak. Noha nem minden problémát lehet teljesen megszüntetni, a helyes hajápolási szokások segíthetnek a tünetek enyhítésében és a súlyosbodásuk megelőzésében. A Revalid® minden szükséges lépést egyesített egyetlen, könnyen használható rendszerbe, hogy az Ön haja megkaphassa azt az optimális gondoskodást, amire szüksége van.

Mi egy olyan komplex megközelítésben hiszünk, ami a hajgyökértől a hajvégekig táplálja a hajat. A rendszer a legjobb összetevőket, természetes kivonatokat és vitaminokat egyesíti magában, hogy támogassa szervezete működését, a hajat pedig egészségesebbé és erősebbé tegye, minden nap alkalmazható, kíméletes módon.

HAJERŐSÍTÉS A REVALID® PROTEINTARTALMÚ SAMPONNAL

A samponos tisztítás a hajápolásnak az a lépése, amelyre a leggyakrabban kerül sor, ezért olyan termékre van szükség hozzá, amely alaposan tisztít, miközben kíméli a hajat. A Revalid® proteintartalmú sampon azonban nemcsak erre képes, hanem új energiát is ad a hajnak. Egyedülálló összetétele aktív összetevőkkel és természetes kivonatokkal fokozza a haj rugalmasságát, miközben haja kevésbé válik töredezetté, illetve sűrűbb kinézetetű lesz. A pantenol (B5-vitamin) segít a hajnak magába szívni és megtartani a nedvességet, helyreállítja a károsodást, és csökkenteni a hajvégek töredezését, míg az allantoin nyugtatja a fejbőrt, és elősegíti a bőr regenerálódását. A természetes kivonatok (búzacsíra és zab) ugyancsak táplálják a fejbőrt és csökkentik a bőrvörösödést, és az irritációt.

EXTRA ÁPOLÁS A REVALID® REVITALIZÁLÓ, PROTEINTARTALMÚ HAJBALZSAMMAL

A hajápolás sokszor elhanyagolt, de ugyanilyen fontos lépése a kondicionálás. A Revalid® revitalizáló, proteintartalmú hajbalzsam összetevői különleges gondoskodást nyújtanak a hajnak. A pantenol, allantoin és a természetes kivonatok kombinációja javítja a haj szerkezetét, helyreállítja sűrűségét és erejét. Samponos hajmosás után alkalmazza, és hagyja a hajon néhány percig, mielőtt leöblítené. Így puha, fényes és rugalmas lesz a haja, anélkül, hogy elnehezedne. És még egy kedvező mellékhatás: a kifésülést is megkönnyíti!

TÁPLÁLÁS A REVALID® REGENERÁLÓ HAJPAKOLÁSSAL

Néha a hajának egy kicsit több táplálásra van szüksége annál, mint amit a rendszeresen használt kondicionáló nyújtani tud. Ilyenkor lép be a képbe a Revalid® regeneráló hajpakolás. Ez az intenzív hajkezelés olyan speciális összetétellel rendelkezik, hogy képes mélyen a hajgyökerekig hatolni, hogy már onnan megkezdje a hajszálak erősítését. Tökéletes kiegészítője a Revalid samponnak és hajbalzsamnak. Erősíti a károsodott és gyenge hajat, csökkenti a töredezést. Rendszeres használata segíthet a begöndörödő hajszálak lesimításában és a hajvégek töredezésének csökkentésében. Szánjon időt önmagára, használja a Revalid regeneráló hajpakolást, és hagyja a hajon öt-tíz percig, miközben Ön is ellazul egy kicsit; utána a haja selymes és sima lesz.

REAKTIVÁLÁS A REVALID® HAJTONIKKAL

A koffein nem csak a reggeli ébredésnél segít, de a fejbőr vérkeringésére is jó hatással van. Mint a Revalid® hajtonik aktív összetevője segíti a hajnövekedést, megerősti a gyenge szálakat, és véd a további károsodás ellen. A ricinusolaj, a pantenol és a természetes kivonatok ezen felül hidratálják, nyugtatják és erősítik a fejbőrt és a hajat. A Revalid® hajtonikot mind száraz, mind nedves hajra is lehet használni, így könnyen beilleszthető a mindennapos hajápolásba. Használat után óvatosan masszírozza meg a fejbőrét, mert ez bizonyítottan jót tesz a haj és a fejbőr általános egészségének.

A KORPA ELLEN A REVALID® KORPÁSODÁS ELLENI SAMPONNAL

Bizonyos hajproblémáknál célzott megközelítésre van szükség. A korpásodás sok embert érint az életük valamilyen szakaszában. Ha fehér pelyheket és fejbőr-viszketést észlel, iktassa be a Revalid® korpásodás elleni sampont a hajápolási rutinjába. Ez a sampon egy pirokton-olamin nevű innovatív, korpásodás elleni összetevőt tartalmaz, valamint csalánkivonatot és undecilénsavat a viszketés csökkentésére és a fejbőr faggyútermelésének szabályozására.

 

A Revalid® hajápolási rendszer valamennyi terméke parabén- és szilikonmentes.

Amennyiben kozmetikumunkkal kapcsolatban mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül az alábbi e-mail címen jelentse be: pharmacovigilance@ewopharma.hu