MAGAZIN

Innováció a hajhullás ellen – Revalid® Regrowth Serum Redensyl®-lel

 

Habár általában a hajvesztésről a korosodó férfiak jutnak az eszünkbe, a hajhullás valójában olyan probléma, ami nőket és férfiakat egyaránt érint, és bármely életkorban előfordulhat A maga természetes növekedési ciklusát követve a haj növekedik, pihen, majd kihullik, mielőtt új hajszál nőne ki a szőrtüszőből. Átlagosan 70-100 szál hajat veszítünk el naponta eme ciklus során. Ha az átlagosnál több hajszálat veszítünk, ez a haj megritkulásához, a kopaszodás kezdeti jeleihez vezethet. Mi a Revalid®-nál jól tudjuk, milyen fontos szerepet játszik a haj az énképünkben és magabiztosságunkban, és hogy a hajhullás milyen hatást gyakorolhat ezere. Ezért a komplex hajápolásban megszerzett sok éves tapasztalatunkat egy olyan innovatív termékbe sűrítettük bele, amely újra beindítja a hajnövekedést, és megnöveli az önbizalmat – ez a Revalid® Regrowth Serum.

A Revalid® Regrowth Serum egyszerű, mégis hatásos megoldás a hajhullás csökkentésére, a hajsűrűség javítására és a hajnövekedés újraindítására. Összetevője, az innovatív, díjnyertes Redensyl® (3%-os koncentrációban) két olyan szabadalmazott molekulából áll - DHQG and EGCG2 molekulákból –, amelyeket vörösfenyőből és zöld tea levelekből származnak, és közismerten támogatják a hajnövekedési ciklust. A hajnövekedés a fejbőrben található szőrtüszőben kezdődik, az ott található őssejtek hatására. A DHQG serkenti a hajnövekedést. Ugyanakkor az EGCG2 csökkenti az IL8 szintet, amely gyulladáskeltő citokin, tovább segítve a hajnövekedési ciklust. A cink ugyancsak kulcsfontosságú összetevője a Redensyl®-nek, mivel erősíti a hajszálakat. Fontos összetevő a glicin nevű aminosav is, amely újraéleszti a haj növekedését. A Revalid® Regrowth Serum ezek mellett tartalmaz a svájci Alpokból származó egynyári üröm virágkivonatot, amely természetes antioxidáns tulajdonságairól ismert; bőrvédő hatású, és helyreállítja a fejbőr egyensúlyát. Mindezek az összetevők együtt alkotják a Revalid® Regrowth Serum-ot a maximális hatékonyságért, és mindezt parabének, szilikon vagy szulfátok nélkül.

Klinikailag tesztelt

Egy több mint 84 napos klinikai vizsgálatban* az önkéntes résztvevők 85%-a jelentős javulásról számolt be. A tesztelőknél 8%-os hajsűrűség-növekedés következett be, ami átlagosan 10.000, de volt, akinél akár 28.000 új hajszálnak felelt meg, három hónapos mindennapi használat után. Az időszak végére az anagén (növekedési) fázisban lévő hajszálak száma 9%-kal növekedett, míg a telogén (nyugalmi) fázisban lévőké 17%-kal csökkent, amely a hajvesztés mértékének jelentős csökkenését mutatja. A vizsgálat végén az önkéntes résztvevők többsége (több mint 70%-a) elégedett volt a Redensyl®-lel, és azt mondta, hogy szívesen meg is vásárolná magának a terméket*.

*Egy kettős-vak, placebo-kontrollált klinikai vizsgálatban, amely képzett bőrgyógyászok felügyelete alatt zajlott, 26 fő alopéciás (3-4 fokozatú), 18-70 év közötti férfi fele kapott 3% Redensyl®-t tartalmazó formulát.

Hogyan használjam a Revalid® Regrowth Serum-ot?

A Revalid® Regrowth Serum kézreálló 50 ml-es flakonban kapható, applikátorral együtt, amely könnyebbé és kényelmesebbé teszi a használatot. A szérumot naponta kell alkalmazni a napi hajápolási rutin részeként, nedves vagy száraz hajra. Alkalmazzon 3,5 ml (6-8 nyomásnyi) szérumot közvetlenül a fejbőrére, és kis körkörös mozdulatokkal masszírozza be. A Revalid® Regrowth Serum a hajon hagyható termék, nem kell leöblíteni – a haj a szokásos módon formázható. A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy legalább három-hat hónapig naponta használja a Revalid® Regrowth Serum-ot, mivel egy hajnövekedési ciklus általában legalább egy-négy hónapig tart.

Mit tehetek a hajhullás megelőzésére?

Van valami, amire a legtöbb ember nem gondolna, és ez a hajmosásra használt víz hőmérséklete. Gyakran a kelleténél sokkal forróbb vízzel mossuk a hajunkat. Ez nem csak kiszárítja a hajszálakat és a fejbőrt, de a természetes zsíroktól is megfosztja a hajat. Inkább mossa a haját kevésbé meleg vízzel, és öblítsen hidegebb vízzel, így a haj jobban magába zárja a nedvességet, és hosszú távon meg is erősödik.

Éppúgy,ahogy a forró víz is károsítja a hajat, ezt teszik a magas hőmérsékleten végzett hajszárítás és a forró hajformázó eszközök is, mint amilyen a hajsütővas vagy a hajvasaló. Mosás után óvatosan itassa le a haját puha törölközővel, és a lehető leggyakrabban hagyja a haját magától megszáradni a levegőn. Ha mindenképpen hajszárítót kell használnia, állítsa azt a legalacsonyabb hőmérsékleti fokozatra.

A rendszeres fejmasszázs ugyancsak stimulálhatja a hajnövekedést. Ujjbegyeivel egyszerűen kis körökben masszírozza néhány percig a fejbőrét, például a Revalid® Regrowth Serum alkalmazásakor. Nemcsak jó érzés, és stresszoldó (a stressz ugyancsak erősíti a hajhullást), hanem a haj szőrtüszőinek vérellátását is javítja, kondicionálja a fejbőrt és erősíti a hajgyökereket, ezáltal csökkentve a hajhullást és elősegítve a növekedést.

Kombinálja a Revalid® Regrowth Serum használatát ezekkel az apró hajápolási változtatásokkal , hogy javítson a hajhullási problémáján, meglévő haját pedig megerősítse és szebbé, életerősebbé tegye. Mi a Revalid®-nál büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk Önnek a haja megújításában és az önbizalma erősítésében.

Mikor forduljak orvoshoz/ bőrgyógyászhoz?

Ha hajápolási szokásainak megváltoztatása nem teszi egészségesebb kinézetűvé a haját és nem csökkenti a hajhullást, akkor érdemes orvoshoz, bőrgyógyászhoz fordulni. A hajápoláson kívül más okai is lehetnek a hajhullásnak. Fontos, hogy orvoshoz menjen, ha aggódik a haja elvékonyodása vagy hullása miatt, mivel a legtöbb ok kezelhető. Minél előbb kezdünk el foglalkozni a problémával, annál jobbak a kezelés várható eredményei.

Amennyiben kozmetikumunkkal kapcsolatosan mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül az alábbi e-mail címen jelentse be: pharmacovigilance@remove-this.ewopharma.hu