Körömerősítő hatású vitaminok

1
 

A haj és a köröm közös építőanyaga egy elszarusodott, fehérjetartalmú anyag, a keratin. A köröm gyorsabb növekedését, töredezettségének megszüntetését illetve egészséges keménységének megőrzését a keratin termelődését támogató körömerősítő hatású vitaminok és ásványi anyagok fogyasztásával segítheti elő.

Melyek a legfontosabb körömerősítő hatású vitaminok? A köröm növekedését serkentő legfontosabb körömerősítő hatású vitaminok az A-, az E-, a H- és a B-vitaminok, az ásványi anyagok közül pedig a cink, a vas, a szilícium, és a kalcium. A keratin termelődését a szervezetben két alapvető fontosságú aminosav, a cisztein és a metionin segíti elő. Mivel a haj és a köröm legnagyobb részét egyaránt a keratin alkotja, a hajhullás ellen kifejlesztett vitaminkészítmények a köröm egészséges növekedését is támogatják.

Körmeinek megerősítésére, egészséges felszínük megőrzésére alkalmazza a Revalid® kemény kapszulát 2-3 hónapon keresztül! A Revalid® kemény kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény természetes növényi kivonatokkal. A búzacsíra kivonat, az orvosi élesztő és a köleskivonat E-, A-, D-, H- és B-vitaminokban, vasban, magnéziumban, cinkben, foszforban, káliumban, folsavban, krómban, magnéziumban gazdag, természetes körömerősítő hatású vitamin és ásványi anyag források. A köleskivonat nagy arányban tartalmazza a köröm növekedéséhez szükséges szilíciumot és a keratin termelődéséhez elengedhetetlen aminosavakat, a metionint és a ciszteint. A búzacsíra és a köles teljes értékű fehérjetartalmával is hozzájárul a keratin képződéséhez. A természetes növényi kivonatokon kívül a nagyobb hatékonyság érdekében a Revalid® kemény kapszula hozzáadott aminosavakat, metionint, ciszteint, B-vitaminokat, vasat, rezet, cinket és kalciumot valamint a haj, a bőr és a körmök egészségének megőrzésében fontos szerepet játszó para-amino-benzoesavat (PABA) is tartalmaz.

 

Amennyiben kozmetikumunkkal kapcsolatosan mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül az alábbi e-mail címen jelentse be: pharmacovigilance@remove-this.ewopharma.hu

EWO/ewopharma/2016/23
Lezárás dátuma: 2017.01.11.