INNOVÁCIÓ HAJHULLÁS ELLEN

 

HAJNÖVEKEDÉST SERKENTŐ REVALID® REDENSYL®-LEL, SVÁJCBÓL

A Revalid® hajnövekedést serkentő szérum innovatív Redensyl® összetevőt tartalmaz, ugyanakkor teljesen parabén-, szilikon- és szulfátmentes. A Redensyl® két szabadalmazott molekulája a vörösfenyő és a zöldtea levelének kivonata, amelyek serkentik a haj növekedését. Az őssejteket célozza meg, és fokozza a keratint előállító sejtek anyagcseréjét. Táplálja a hajhagymákat, ezáltal elősegíti az új hajnövekedési ciklusok beindulását. A cink- és glicin ugyancsak támogatja az erősebb hajszálak kialakulását, és a hajnövekedés élénkülését.

Akár 28.000 új hajszál 3 hónapos mindennapi használat után

A Revalid® hajnövekedést serkentő szérum koncentrált Redensyl® tartalma (3%) a svájci Alpokból származó egynyári üröm virágkivonatának esszenciális olajaival kiválóan segíti a hajnövekedés újraindulását, és javítja a hajhagymák egészségét, miközben táplálja és hidratálja a száraz fejbőrt és hajat. Egy klinikai vizsgálat 8%-os növekedést mutatott a hajsűrűségben, ami akár 28.000 új hajszálat jelent 3 hónapnyi mindennapos használat után. Mindössze 84 nap után az önkéntes résztvevők túlnyomó többsége (több mint 70%-a) elégedett volt a Redensyl®-lel, és szívesen megvásárolta volna a kapcsolódó terméket.

Kulcsár Edina szerint, aki a Revalid® kozmetikai termékcsalád nemzetközi márkanagykövete: „Ez a termék-innováció a modern hajápolás és hajhullás elleni kezelés legfelsőbb szintjét képviseli, és a svájci kiválóság bizonyítéka mind minőségben, mind fejlettségben.”

A REVALID®-RÓL

A Revalid® termékcsaládot 1992-ben fejlesztették ki Svájcban, kimondottan a komplex hajápolásra és a hajhullás kezelésére. Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt.

AZ EWOPHARMA-RÓL

Az Ewopharma AG, amelynek központja Schaffhausenben (Svájc) található, gyógyszerek és egészségmegőrző termékek marketingjének innovatív partnere Közép-Kelet Európában. Köszönhetően annak, hogy közel 60 éve van jelen a régióban, az Ewopharma széleskörű ismeretekkel rendelkezik ezekről a piacokról, és kiváltságos helyzetet élvez a régióban. A vállalat több mint 320 magasan képzett alkalmazottal rendelkezik 15 országban. www.ewopharma.hu


EWO/REVALID/2018/41
Lezárás dátuma: 2018.11.19.

Amennyiben kozmetikumunkkal kapcsolatosan mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül az alábbi e-mail címen jelentse be: pharmacovigilance@remove-this.ewopharma.hu