REVALID HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK

Svájcban készült, az egészségesebb hajért fejlesztették ki: A Revalid új, komplex módszert kínál a hajproblémái megoldására. A Revalid termékeket kifejezetten az Ön igényeihez igazítva fejlesztették ki: legyen szó akár a haj erősítéséről, táplálásáról, revitalizálásáról, a korpásodás vagy a hajhullás megakadályozásáról. A fényes, egészséges hajat eredményező Revalid termékskála egyaránt rendkívül hatékony és bőrgyógyászatilag igazoltan jól tolerálható. A speciálisan kialakított hajápolási rendszerünk kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz, így mindennapi használatra ideális.

ELVÉKONYODÓ / ÖREGEDŐ HAJ

HAJHULLÁS

FÉRFI HAJHULLÁS

SZÁRAZ ÉS ÉLETTELEN HAJ

KORPÁSODÁS

ELVÉKONYODÓ / ÖREGEDŐ HAJ

Anti-Aging Fluid

Revalid Anti-Aging Fluid színvédelemmel innovatív DN-Age™ összetevőt (amely a Cassia Alata levél kivonata), valamint a svájci Alpokból származó havasi gyopár kivonatot tartalmaz.Lelassítja az őszülés folyamatát, növeli a haj mennyiségét és sűrűségét, valamint védi a hajat és a fejbőrt a káros UV-sugárzástól és a környezet szennyeződéseitől.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Anti-Aging Shampoo

Revalid Anti-Aging Shampoo innovatív DN-Age™ összetevőt (amely a Cassia Alata levél kivonata), valamint a svájci Alpokból származó havasi gyopár kivonatot tartalmaz. Védelmet nyújt a fejbőrnek az idő előtti öregedéssel szemben, lassítja az őszülés folyamatát, növeli a haj mennyiségét és sűrűségét, valamint megvédi a haj színét.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

HAJHULLÁS

Stimulating Shampoo

A Revalid hajnövekedést serkentő sampon Redensyl-t tartalmaz, amely innovatív összetevő igazoltan újjáéleszti a szőrtüszőben a hajnövekedésért felelős sejteket.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Regrowth Serum

A Revalid hajnövekedést serkentő szérum regeneratív orvosi kutatásokból származó Redensyl szabadalmaztatott összetevőt tartalmaz, amely csökkenti a hajhullást és növeli a haj sűrűségét. A svájci üröm virágkivonata és a pantenol hidratálják fejbőrt és erősítik a hajat.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

FÉRFI HAJHULLÁS

Energizing Shampoo

A Revalid Energizing Shampoo a SantEnergy™ új összetevőt tartalmazza, a Yerba Santa növény kivonatát, melyet Redensyl-lel, a hajhagyma- és őssejt-regeneráló összetevővel kombináltunk. A svájci Artemisia virágkivonattal dúsított formula gyengéden tisztítja és hidratálja a száraz fejbőrt és hajat, valamint erősíti a haj szerkezetét. Parabén-, szulfát- és szilikonmentes.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

SZÁRAZ ÉS ÉLETTELEN HAJ

Revitalizing Shampoo

A Revalid sampon gyengéden, de alaposan tisztít, ugyanakkor revitalizálja is a hajat. Az olyan tápláló összetevők, mint a búzacsíra és a pantenol (B5 vitamin), erősítik a haj szerkezetét, míg az allantoin és a zabkivonat megnyugtatják a fejbőrét

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Revitalizing Conditioner

A Revalid hajbalzsamot a haj szerkezetének javítására fejlesztették ki, visszaállítja annak sűrűségét és vitalitását. Az olyan tápláló összetevők kombinációja, mint a zabkivonat, a búzacsíra-kivonat, vagy a pantenol, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé teszik a hajat, anélkül, hogy az lelapulna.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Repair Mask

A Revalid regeneráló hajpakolás intenzív és hatékony hajápoló kúra, olyan tápanyagban gazdag összetevőkkel, mint a pantenol, az allantoin, a búza- vagy a zabkivonat. A Revalid regeneráló hajpakolás megerősíti a károsodott hajat, selymes és puha érzést biztosítva annak, és csökkenti a haj töredezését.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Hair Tonic

A Revalid hajtonik energetizáló koffeines formulája megerősíti a haj szőrtüszőit, megelőzve a hajhullást és stimulálva a haj növekedését. A pantenol, a búzacsíra- és a zabkivonat segít megnyugtatni a fejbőrt. A Revalid hajtonik különösen praktikus, mivel nedves és száraz hajon egyaránt használható.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

KORPÁSODÁS

Anti-Dandruff Shampoo

A Revalid korpásodás elleni sampon több összetevő együttes hatásával biztosítja a hatékony és hosszan tartó korpásodás elleni hatást. Ezek az összetevők együttesen állítják helyre a fejbőr természetes hidratáltsági szintjét, és megakadályozzák a további hámlást. Ugyanakkor a csalánkivonat, a pantenol és az allantoin megnyugtatják a bőrt és enyhítik a kellemetlen viszketést.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Triple Active Shampoo DS

Az újonnan kifejlesztett Revalid Triple Active Shampoo DS bizonyítottan kedvező hatású a szeborreás dermatitiszre és erős korpásodásra hajlamos fejbőr ápolásában.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS