Energizing Shampoo

A Revalid Energizing Shampoo a SantEnergy™ új összetevőt tartalmazza, a Yerba Santa növény kivonatát, melyet Redensyl-lel, a hajhagyma- és őssejt-regeneráló összetevővel kombináltunk. Az innovatív összetevők stimulálják és élénkítik a hajhagymákat, megvédve őket az oxidatív károsodástól, valamint erősítik a hajat, elősegítve annak növekedését. A svájci Artemisia virágkivonattal dúsított formula gyengéden tisztítja és hidratálja a száraz fejbőrt és hajat, valamint erősíti a haj szerkezetét. Parabén-, szulfát- és szilikonmentes.

 

ÉRTÉKELÉSEK

5(1)

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

REDENSYL
A Redensyl szabadalmaztatott összetevő a regeneratív orvosi kutatások területéről. A szabadalmazott molekulák szinergikus keverékét azért fejlesztették ki, hogy aktiválja a fejbőr szőrtüszőiben lévő őssejteket  és hajszemölcs sejteket segítve ezáltal a hajnövekedési fázis újraindítását. Tudományosan bizonyították, hogy a Redensyl stimulálja a hajnövekedést, és csökkenti a hajhullást.

SANTENERGY™
A SantEnergy™ egy jellegzetes, polifenolokban gazdag, a Yerba Santa növényből nyert kivonat. A Yerba Santa leveleit tradicionálisan az egészséggel kapcsolatos előnyei és antioxidáns hatása miatt használják. A SantEnergy™ összetevő két fő, egymást jól kiegészítő tulajdonsággal rendelkezik: a koffeinhez hasonló energizáló hatással bír és erős antioxidáns. Ezáltal késlelteti a hajhagymák idő előtti öregedését és védi azok sejtjeit az oxidatív károsodástól. Ennek eredményeképpen fokozza a hajnövekedést és növeli a hajsűrűséget.

ÜRÖMVIRÁG KIVONAT A SVÁJCI ALPOKBÓL
Az üröm természetes antioxidáns hatásáról ismert. Az Alpok gazdái hagyományosan láz, köhögés, vagy akár tüdőgyulladás elleni orvosságként használták házipatikájukban; itt bőrvédő, a fejbőr egyensúlyát helyreállító hatását használjuk ki.

AJIDEW
Az Ajidew természetes nedvesítőszerként hat, könnyebben kezelhetővé teszi a hajat és csökkenti a nem kívánt ”szálló haj” effektust.

PANTENOL
Kimutatták, hogy a pantenol a bőr fibroblasztok képződését serkenti és felgyorsítja a sejt életciklusát. Elősegíti, hogy a hajszálak felvehessék és magukban tarthassák a nedvességet. Ez az összetevő elősegíti a sérült hajszerkezet helyreállítását, csökkenti a hajvégek töredezését, valamint vastagabbá teszi a hajszálakat, növelve azok szakítószilárdságát.

ALKALMAZÁS

A sampont kevés vízzel habosítsa fel a tenyerében. Gyengéden vigye fel a nedves hajára, majd masszírozza be a fejbőrébe. Alaposan öblítse le. Szükség szerint ismételje meg.

TOVÁBBI ÉRTÉKELÉSEK

5
24.10.2023

Nagyon jó termék, sokadjára vásárolom újra! Jó illata van és jól is habzik. Az erősebb hajhullás ellen küzdőknek érdemes lehet együtt használni a Revalid Regrowth Serum-mal.

ELVÉKONYODÓ / ÖREGEDŐ HAJ

HAJHULLÁS

FÉRFI HAJHULLÁS

SZÁRAZ ÉS ÉLETTELEN HAJ

KORPÁSODÁS