REVALID® HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK

Svájcban készült, az egészségesebb hajért fejlesztették ki: A Revalid® új, komplex módszert kínál a hajproblémái megoldására. A Revalid® termékeket kifejezetten az Ön igényeihez igazítva fejlesztették ki: legyen szó akár a haj erősítéséről, táplálásáról, revitalizálásáról, a korpásodás vagy a hajhullás megakadályozásáról. A fényes, egészséges hajat eredményező Revalid® termékskála egyaránt rendkívül hatékony és bőrgyógyászatilag igazoltan jól tolerálható. A speciálisan kialakított hajápolási rendszerünk kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz, így mindennapi használatra ideális.

Elvékonyodó haj

Revalid® Anti-Aging Fluid

Revalid® Anti-Aging Fluid színvédelemmel innovatív DN-Age™ összetevőt (amely a Cassia Alata
levél kivonata), valamint a svájci Alpokból származó havasi gyopár kivonatot tartalmaz.Lelassítja az őszülés folyamatát, növeli a haj mennyiségét és sűrűségét, valamint védi a hajat és a fejbőrt a káros UV-sugárzástól és a környezet szennyeződéseitől.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Revalid® Anti-Aging Shampoo

Revalid® Anti-Aging Shampoo innovatív DN-Age™ összetevőt (amely a Cassia Alata levél kivonata), valamint a svájci Alpokból származó havasi gyopár kivonatot tartalmaz. Védelmet nyújt a fejbőrnek az idő előtti öregedéssel szemben, lassítja az őszülés folyamatát, növeli a haj mennyiségét és sűrűségét,  valamint megvédi a haj színét. 

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Hajhullás

A Revalid® hajnövekedést serkentő sampon

A Revalid® hajnövekedést serkentő sampon Redensyl®-t tartalmaz, amely innovatív összetevő igazoltan újjáéleszti a szőrtüszőben a hajnövekedésért felelős sejteket. 

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Revalid® Regrowth Serum

A Revalid® hajnövekedést serkentő szérum regeneratív orvosi kutatásokból származó Redensyl® szabadalmaztatott összetevőt tartalmaz, amely csökkenti a hajhullást és növeli a haj sűrűségét. A svájci üröm virágkivonata és a pantenol hidratálják fejbőrt és erősítik a hajat.  

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

SZÁRAZ ÉS ÉLETTELEN HAJ

Revalid® Shampoo

A Revalid® sampon gyengéden, de alaposan tisztít, ugyanakkor revitalizálja is a hajat. Az olyan tápláló összetevők, mint a búzacsíra és a pantenol (B5 vitamin), erősítik a haj szerkezetét, míg az allantoin és a zabkivonat megnyugtatják a fejbőrét.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Revalid® Conditioner

A Revalid® hajbalzsamot a haj szerkezetének javítására fejlesztették ki, visszaállítja annak sűrűségét és vitalitását. Az olyan tápláló összetevők kombinációja, mint a zabkivonat, a búzacsíra-kivonat, vagy a pantenol, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé teszik a hajat, anélkül, hogy az lelapulna.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Revalid® Repair Mask

A Revalid® regeneráló hajpakolás intenzív és hatékony hajápoló kúra, olyan tápanyagban gazdag összetevőkkel, mint a pantenol, az allantoin, a búza- vagy a zabkivonat. A Revalid® regeneráló hajpakolás megerősíti a károsodott hajat, selymes és puha érzést biztosítva annak, és csökkenti a haj töredezését.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

Revalid® Hair Tonic

A Revalid® hajtonik energetizáló koffeines formulája megerősíti a haj szőrtüszőit, megelőzve a hajhullást és stimulálva a haj növekedését. A pantenol, a búzacsíra- és a zabkivonat segít megnyugtatni a fejbőrt. A Revalid® hajtonik különösen praktikus, mivel nedves és száraz hajon egyaránt használható.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS

KORPÁSODÁS

Revalid® Anti-Dandruff Shampoo

A Revalid® korpásodás elleni sampon több összetevő együttes hatásával biztosítja a hatékony és hosszan tartó korpásodás elleni hatást. Ezek az összetevők együttesen állítják helyre a fejbőr természetes hidratáltsági szintjét, és megakadályozzák a további hámlást. Ugyanakkor a csalánkivonat, a pantenol és az allantoin megnyugtatják a bőrt és enyhítik a kellemetlen viszketést.

RÉSZLETEK VÁSÁRLÁS