Triple Active Shampoo DS

Az újonnan kifejlesztett Revalid Triple Active Shampoo DS bizonyítottan kedvező hatású a szeborreás dermatitiszre és erős korpásodásra hajlamos fejbőr ápolásában. Lágy tisztító formuláját úgy alakítottuk ki, hogy gyengéd legyen a fejbőrhöz, miközben hatékonyan célozza a kiváltó okokat. A bőrgyógyászatilag tesztelt és egyedülálló összetételének köszönhetően gyors és hosszan tartó eredményt biztosít. Parabén-, szulfát- és szilikonmentes.

 

ÉRTÉKELÉSEK

0(0)

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Crinipan AD
egy hatékony korpaellenes összetevő, ami különösen hatékony a Malassezia élesztőgomba ellen. Jelentős korpaellenes hatást biztosít, miközben gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt.

Dandrilys
egy természetes megoldás, ami Joazeiro kéregből készült speciális szaponinokból (jujubozidokból) készül. Egyensúlyba hozza a fejbőr mikrobiomját. Emellett gyoran és hosszantartóan csillapítja a viszketést, valamint gyorsan és hatékonyan kezeli a korpát.

Elestab 100 HP
egy vízben oldódó antimikrobiális kationos anyag, széles hatásspektrummal baktériumok, gombák és élesztőgombák ellen. Tartósan csökkenti a fejbőr újrazsírododását és viszketését, és leöblííthetővé teszi a sampont. Ezen kívül jeletősen csökkenti a fejbőrirritációt.

ALKALMAZÁS

Kis mennyiségű sampont habosítson fel egy kevés vízzel. Vigye fel a nedves hajra, és alaposan masszírozza a fejbőrbe. Hagyja a haján 2-3 percig. Alaposan öblítse le. Ismételje meg, ha szükséges.

TOVÁBBI ÉRTÉKELÉSEK

Jelenleg nem állnak rendelkezésre vásárlói észrevételek.

ELVÉKONYODÓ / ÖREGEDŐ HAJ

HAJHULLÁS

FÉRFI HAJHULLÁS

SZÁRAZ ÉS ÉLETTELEN HAJ

KORPÁSODÁS